Ventilation
Ventilation giver optimalt indeklima
Med ventilation opnår du det optimale arbejdsmiljø og indeklima gennem ren luft og den rette rumtemperatur samt luftfugtighed. Vi har indgående viden på området og stor erfaring med montering og optimering af energivenlige ventilationsanlæg.
Dårligt indeklima derimod giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner god grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer - til skade for dit helbred og din bolig. Et 
ventilationsanlæg skifter løbende brugt, dårlig luft ud med filtreret, frisk og ren luft.
 
Genvindingsanlægget - avanceret ventilation
Et varmegenvindingsanlæg er et avanceret ventilationsanlæg. Ventilationsanlægget overfører varmeenergien fra boligens luft til den friske, kølige luft udefra. Samtidig er der ventilation i boligen, så indeklimaet forbedres.
 
Ventilation mod astma og pollenallergi
Fordele ved ventilation med varmegenvindingsanlægget:
   
  Servicering af dit ventilationsanlæg
  Regelmæssig og korrekt service af dit ventilationsanlæg og klimaanlæg er essentielt for at bibeholde optimal drift og minimalt ressourceforbrug. Derfor tilbyder vi, foruden levering og montering, også serviceaftale.
   
  Dem har vi hjulpet med ventilation
  Vi har udført effektive ventilationsanlæg hos:
    
   Skal vi også hjælpe dig?
   Har du brug for råd og vejledning omkring ventilation, står vi til rådighed - lige så vel som vi tilyder levering, installation og servicering af din ventilationsløsning. Kontakt os for en uforpligtende samtale.