Energi
Søren Pedersen VVS er ekspert i installation af alle energirigtige varmeinstallationer - lige fra gas- og solvarme til radiatortermostater og gulvvarme. Ingen opgave er for lille. Vi laver gerne et tjek, hvor vi gennemgår dine varmeinstallationer og giver gode råd om energibesparende tiltag.
 
Fjernvarme – vi er med i FJR serviceordningen
Vi er specialister i vedligehold, servicering og installation af fjernvarme-anlæg og tilsluttet FJR serviceordningen. Ordningen indeholder en række overordnede tekniske krav og specifikationer til selve arbejdet og sikrer dig optimal drift af dit fjernvarmeanlæg. Det kan kun udføres af servicemontører med særlig ekspertise inden for fjernvarme. Læs mere om FJR serviceordningen her og kontakt os for en uforpligtende snak på telefon 86 22 36 32. Hør bl.a. om hvilke fordele I kan opnå ved en serviceordning på jeres varmeanlæg.
 
Solvarmeanlæg – lav din egen energi
Solvarme er en forureningsfri energikilde, som kan bruges til at nedbringe CO2 udslippet og gøre dig uafhængig af de svingende energipriser. Samtidig kan du spare mange penge ved at producere din egen energi. Solvarmeanlæg er effektive også når det er overskyet. Solfangere udnytter nemlig den såkaldt diffuse stråling fra himlen og kan installeres på næsten alle bygninger – også dem, der vender ikke vender optimalt i forhold til verdenshjørnerne.
 
 
Sluk for fyret
Husejere med solvarmeanlæg kan helt slukke fyret fra maj til september og derudover bruge solvarme som supplement resten af året. Vi rådgiver gerne om dine muligheder.