Bad og bryggers
Vand, varme og afløb skal bare fungere problemløst i din bolig – det er ikke noget, du skal bruge energi på i hverdagen. Vi sørger for, at dine installationer bliver udført korrekt – og med omtanke.
 
Badeværelser og bryggerser
Med stor erfaring i gennemtænkte løsninger, skaber vi lækre badeværelser og funktionelle bryggerser. Opgaverne spænder vidt fra installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger af byggeprojekter. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor.
 
Skab dit helt eget bad
Nogen ønsker standard badeværelser, mens andre foretrækker de mere eksklusive løsninger. Nogle vil kun have det mest nødvendige, hvor andre ønsker at skabe et rum for velvære, afslapning og trivsel. Vi står for mangfoldighed i produkter og løsninger. Benyt dig af det og få et oplæg, der præcist er skræddersyet til din families ønsker og behov.
 
Klar med rådgivning og oplæg
Kontakt os for at få besøg og hør mere om mulighederne i dit hjem. På de mere omfattende idéer og ønsker skitserer vi oplægget i en tegning. Den totale løsning fra A til Z begynder med gode råd og afsluttes med et komplet badeværelse eller bryggers klar til brug.