VVS
Vi er specialister i installation af energirigtige løsninger, og udfører alt, hvad der har med vand, varme og sanitet at gøre – både i boligselskaber, boligen eller erhverv. Med andre ord udfører vi alle opgaver indenfor VVS.
 
Få tjekket din bolig og få gode besparelser
Der kan være store besparelser at hente ved at have varmeinstallationer, som passer til netop dit behov. Men også vandforbrug kan reduceres kraftigt ved montering af vandbesparende toiletter og brusere. Vil du i gang med gode besparelser og et mere grønt energiforbrug, så kontakt os. Vi laver gerne et tjek af din bolig, hvor vi gennemgår dine varmeinstallationer og giver gode råd om energibesparende tiltag, der ofte kan tjene sig selv hjem.
 
Ring til os eller skriv til os på mail info@sp-vvs.dk for en uforpligtende snak om VVS og/eller energiløsninger.
 
Gulvvarme
Når det kommer til gulvvarme, er der mange 'gør-det-selv-mænd', som erfarer, at der er grænser for, hvor meget man kan selv - uden at det ender med at koste både flere penge og være mere tidkrævende, end hvis man lod eksperterne træde til. Desuden bør tilkoblingen til varmesystemet udføres af en fagmand, og al installation af el skal udføres af en autoriseret el-installatør.
 
Fordelene ved gulvvarme
Er du i tvivl om du skal have installeret gulvvarme? Se fordelene ved gulvvarme her:
   
  Varmefordeling er optimal
  Varmen fordeles langt bedre i det enkelte rum med gulvvarme end ved brug af den traditionelle radiator. Faktisk er fordelingen så god, at du kan skrue lidt ned for temperaturren. For rummet varmes op nedefra – og ikke oppefra som med en radiator.  Fact: Et rum med gulvvarme med en temperaturindstilling på 20 grader, føles faktisk som et rum, hvor temperaturen er 22 grader. Med gulvvarme fyrer du altså mindre end ellers – og det kan du spare energi og penge ved.
   
  Lettere indretning – uden radiatorerne
  Har du gulvvarme, kan du skippe radiatorerne og dermed få frigivet ekstra plads til indretning.
   
  Gulvarme til forskellige typer varmekilder
  Et gulvvarmesystem kan fungere sammen med forskellige typer varmekilder, - eksempelvis oliefyr, naturgasfyr og fastbrændselsfyr. Vil du være særlig miljøvenlig og spare ekstra meget, så kan systemet med fordel tilsluttes et jordvarmeanlæg.
   
  Installation af gulvvarme med rigtigt værktøj og viden

  Gulvvarme kan etableres under alle typer gulve, men det er vigtigt, at installationen udføres korrekt. Hvis installationen ikke udføres korrekt fra start til slut, kan det ende med en kostelig affære, idet gulvvarme installationen skal laves om.
  Søren Pedersen VVS har mange års erfaring og er eksperter, når der skal installeres gulvvarme - så ring trygt til os på tlf. 86 22 36 32.
   
  Enhver form for varmeløsning
  Udover gulvvarme installerer vi også andre former for varmeløsninger - se for eksempel på varmepumpe og fjernvarme.